Bruiloften

Het was lange tijd een droom van mij om deze vast te mogen leggen. De liefde die ik hiervoor heb ontwikkeld is alleen maar groter geworden. Het is een dag die helemaal in het teken staat van de liefde. Het voelt oprecht als een eer wanneer ik deze voor jullie mag vastleggen. ♥

Deze dag zit vol bijzondere momenten. Het begint al tijdens het klaarmaken, wat zo intiem is met alleen een paar hele belangrijke mensen om jullie heen. Daarna volgen de grote dingen zoals de eerste ontmoeting, de shoot, ceremonie, toast, diner en uiteindelijk het feest. Ik vind het de kunst om naast deze momenten ook juist de kleine momenten te vangen. Zoals de emotie van jouw vader, de knuffel van een hele goede vriend of een hele trotse oma. Het is een dag waarbij ik heel alert moet zijn maar zelf ook zo kan genieten van de gelukkige mensen om mij heen.

Deze dag draait voor mij niet om de perfecte pose tijdens de reportage, of om de foto’s net zo te maken als op Pinterest.  Het gaat mij om jullie en de mensen die voor jullie zo dierbaar zijn.

Ik wil jullie dag zo vastleggen dat jullie momenten terug zullen zien die jullie zelf ontglipt zijn door de drukte van de dag.

Een tijdloze weergave waar jullie je hele leven met veel trots naar terug kunnen kijken en de emoties weer kunt voelen die je toen voelde.

Op mijn blog, Facebook en Instagram staan meer voorbeelden van bruiloften die ik al vast heb mogen leggen, dus neem gerust een kijkje.

Wanneer dit jullie aanspreekt kunnen jullie contact opnemen en kom ik graag langs voor een kennismakingsgesprek, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen en ik meer van mijn werk kan laten zien.

Ik hoop jullie snel te zien.

Liefs Marloes

Prijzen

De prijzen voor een bruidsreportage beginnen bij
€ 1.495,- voor 6 uur fotografie.

Dit is inclusief:

  • Minimaal 300 foto’s
  • Luxe trouwalbum 15×20 (uitbreiden is mogelijk)
  • Een kennismakingsgesprek
  • 2e gesprek vlak voor de bruiloft
  • Binnen 1 week een aantal foto’s als voorproefje
  • Binnen 5 weken het totaal aantal foto’s in hoge resolutie, zorgvuldig nabewerkt op een USB in een bewaarbox.
  • Btw en reiskosten binnen Nederland

Elk uur extra kost € 90,- inclusief 40 foto’s extra, uiteraard weer zorgvuldig nabewerkt.

Ook interesse in een fotoalbum? Die stel ik graag professioneel voor jullie samen. In overleg kijken we naar het materiaal en de maat die bij jullie past. Aan de hand daarvan maak ik een prijsopgave.

Extra optie: 40% korting op een loveshoot!
Dan leren we elkaar nog wat beter kennen en krijgen jullie een gevoel bij hoe een shoot verloopt. Niet iedereen wordt graag gefotografeerd, maar zo kunnen jullie wennen en merken dat ik houd van een ontspannen sfeer, waaruit ik het liefst de spontane momenten vastleg.

Als dit jullie aanspreekt kom ik graag een keertje langs om elkaar te leren kennen en meer van mijn werk te laten zien.