Newborn

Een van de leukste dingen om te fotograferen vind ik wel de newborn shoots. De lifestyle newborn shoots om precies te zijn. Binnenkomen bij een trotse papa en mama met hun kersverse baby’tje en misschien wel broertjes en/of zusjes blijft speciaal! Deze shoots zijn, zoals elke andere shoot, nooit hetzelfde. Vooral omdat het huis ook een grote factor speelt in het resultaat zijn deze echt uniek en persoonlijk. Bij binnenkomst kijk ik goed rond en probeer ik in te spelen op het licht en de mooiste plekjes in huis. Elke keer weer een leuke uitdaging. Tussen het poseren door probeer ik de pure momenten te vangen. Dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk, maar als iedereen aan de camera gewend is komt dit meestal wel goed. Daar doe ik natuurlijk mijn uiterste best voor. De momenten wanneer de camera even vergeten wordt, voor mij maakt dat een shoot compleet.

 

Prijzen


€ 375,-

  • 15 hoge resolutie beelden in kleur
  • persoonlijke online fotogalerij
  • kleding brochure + kleding uit klanten garderobe
  • Tips voorafgaand aan de shoot
  • Persoonlijk contact en altijd telefonisch bereikbaar voor al jullie vragen of leuke ideeën!
  • Bijbestel mogelijkheden en altijd keuze uit minimaal 80 foto’s!
  • incl. reiskosten tot 30 km vanaf Asten

 Extra’s:

  • Altijd al jullie geselecteerde favorieten in kleur. En 20% van deze selectie in zwart wit als extraatje erbij
  • 10% korting op het bedrag van de shoot voor vaste klanten, omdat ik jullie zo enorm waardeer!

 

Hoe werkt het?

Een newborn shoot wordt altijd al een paar maanden van tevoren ingepland. Ik noteer de uitgerekende datum in mijn agenda, zodat ik rond die tijd nog een plek vrij kan houden voor de newborn shoot. Als jullie kindje is geboren plannen we samen een passende tijd en datum in. Vervolgens stuur ik meer informatie en tips door, zo kunnen we samen zorgen voor een hele fijne shoot!

Ik ga zorgvuldig om met jullie beelden. Eerst maak ik een selectie van minimaal 80 foto’s. Deze ga ik vervolgens bewerken om ze net dat extra te geven waardoor ze nog meer tot hun recht komen en meer warmte en eenheid bevatten.
Wanneer dit proces klaar is komen jullie foto’s in een gesloten online galerij met een wachtwoord zodat alleen jullie de foto’s kunnen bekijken. Dit zullen dus altijd minimaal 80 foto’s zijn in kleur en zwart-wit. In deze galerij mogen jullie uiteindelijk zelf jullie favorieten foto’s uitzoeken.
Zou je graag meer foto’s bestellen dan zijn deze bij te bestellen voor €6,95 per stuk.
Voor degene die niet kunnen kiezen heb ik 3 leuke aanbiedingen:

510 extra foto’s: €54,95
20 extra foto’s voor: €89,95
100 extra foto’s voor: €144,95

De uiteindelijk gekozen foto’s worden digitaal geleverd in hoge resolutie, zonder watermerk.