Trouwen

Let’s focus on love!

 Spontane, ongedwongen trouwfotografie met oog voor detail en momenten die jullie voor altijd willen blijven koesteren

Jaaaa, gefeliciteerd met jullie verloving! Wat een geweldige tijd vol voorbereidingen en mooie momenten op weg naar jullie grote dag!

Want wat een bijzondere dag is het toch. Een dag die volledig in het teken staat van jullie liefde voor elkaar, maar ook van de mensen om jullie heen, het creëren van prachtige herinneringen en vooral het genieten van elk kostbaar moment.

En laten we eerlijk zijn, iedereen zegt het: “Die dag vliegt voorbij!” Na het vastleggen van talloze bruiloften kan ik dat alleen maar beamen. Juist daarom is een goede trouwfotograaf zo belangrijk.

Voor mij gaat het niet alleen om het vastleggen van de grote momenten, maar juist om de kleine momenten die jullie liefdesverhaal zo uniek maken. De tranen van geluk, de omhelzingen van beste vrienden, dat schattige kindje dat niet kan wachten om een hapje van de bruidstaart te nemen, en de trotse blikken van ouders en grootouders. Ik ben er om deze kostbare momenten voor jullie vast te leggen en zelf stiekem mee te genieten van de stralende gezichten om mij heen.

 Ik wil jullie dag zo vastleggen dat jullie momenten terug zullen zien die jullie zelf ontglipt zijn door de drukte van de dag. Een tijdloze weergave waar jullie je hele leven met veel trots naar terug kunnen kijken en de emoties weer kunt voelen die je toen voelde.

Ik probeer altijd op de achtergrond te blijven met een open blik en speur heerlijk om mij heen naar net die mooie momenten of details. Maar waar nodig zal ik jullie ook zeker helpen met aanwijzingen of tips die ik door de jaren heen middels ervaring heb opgedaan. Ook bij vragen tijdens het voorbereiden van jullie bruiloft kunnen jullie altijd bij mij terecht. Zoals vragen over de planning, shoot locaties, leveranciers of andere ideeën.

Ik zou vereerd zijn om deel uit te mogen maken van jullie bijzondere dag en deze om te zetten in tijdloze herinneringen.

Als dit allemaal klinkt als iets wat bij jullie past, nodig ik jullie heel graag uit voor een gezellig kennismakingsgesprek. Op die manier kunnen we elkaar beter leren kennen en kan ik jullie meer van mijn werk laten zien.

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten!

Liefs, Marloes

Prijzen

€ 2245,- vanaf 7 uur fotografie.

Dit is inclusief: 

 • Minimaal 450 foto’s in hoge resolutie, zorgvuldig nabewerkt, op een USB in een bewaarbox.
 • Binnen 48 uur al een preview!!
 • Verassingstrouwalbum 15×20 cm van hoogwaardige kwaliteit. Upgrade is mogelijk!
 • Een gezellig kennismakingsgesprek
 • Tweede gesprek vlak voor de bruiloft ter voorbereiding
 • Een brochure boordevol tips voor jullie bruiloftsfotografie en bruiloft zelf
 • Persoonlijke online galerij met al jullie foto’s, makkelijk te delen en te downloaden, ook voor vrienden en familie
 • Direct en persoonlijk contact en de mogelijkheid om altijd je vragen of ideeën met mij te delen
 • Een ervaren trouwfotograaf die heel graag met jullie meedenkt en meeleeft
 • Professionaliteit en zekerheid: apparatuur op orde en als back-up, en ook bij ziekte een vangnet van hele goede collega’s
 • Btw en reiskosten in een straal van 30 km rondom Asten

Elk uur extra kost € 165,- inclusief 40 foto’s extra, uiteraard weer zorgvuldig nabewerkt.

Extra optie: 25% korting op een loveshoot!
Dan leren we elkaar nog wat beter kennen en krijgen jullie een gevoel bij hoe een shoot verloopt. Niet iedereen wordt graag gefotografeerd, maar zo kunnen jullie wennen en merken dat ik houd van een ontspannen sfeer, waaruit ik het liefst de spontane momenten vastleg.