Hoi lieve mensen. Dit ben ik, Marloes Verhoeven. Geboren en getogen in het mooie Brabant. Samen met mijn vriend, hond en twee varkentjes wonen we op ons gezellige boerderijtje in Someren. Ik houd van gezelligheid, feestjes, muziek, lekker eten, maar ook heel erg van de natuur, een prachtige zonsopkomst, de vier seizoenen, een wandeling met onze hond en ga zo maar door. Genieten van de kleine dingen, dat vind ik belangrijk♡

Fotografie was al lange tijd een hele grote passie van mij. Ik fotografeer het liefst zo spontaan en puur mogelijk en houd enorm van het vastleggen van de connectie tussen mensen. Liefde, lachen maar ook tranen zet ik met alle liefde voor je op beeld. Wat krijg ik daar toch veel energie van!

De lieve reacties die ik mag ontvangen na het verzenden van de foto’s wennen nooit, iedere keer opnieuw maakt dat mijn dag helemaal goed. Ik houd van de afwisseling, het is iedere keer weer leuk wie er voor mijn lens staat. Zelfs de uitdaging van het ondernemen, waar ik eerst wel een beetje tegenop zag, vind ik veel leuker dan gedacht. Er valt nog zo veel te leren en ik ben leergieriger dan ooit tevoren! Ik heb nog een heleboel plannen en ideeën en heb iedere dag zin om weer aan de slag te gaan.

Behind the scenes