Let’s meet!

Hoi lieve mensen. Dit ben ik, Marloes Verhoeven samen met mijn lieve maatje Billie♡

Geboren en getogen in het gezellige Brabant. Opgegroeid op een boerderij en nu nog steeds een echt buitenmeisje dat gek is op dieren en haar handen graag uit de mouwen steekt.

Ondertussen mag ik mezelf alweer 4 jaar officieel fotograaf noemen, maar vele jaren daarvoor was het vuurtje al gaan branden, en dat ik dit nu mijn fulltime job mag noemen, is werkelijk een droom die is uitgekomen!

Fotografie is al een lange tijd een hele grote passie van mij. Ik fotografeer het liefst zo spontaan en puur mogelijk en houd enorm van het vastleggen van de connectie tussen mensen.

De lieve reacties die ik mag ontvangen na het verzenden van de foto’s wennen nooit, iedere keer opnieuw maakt dat mijn dag helemaal goed. Ik houd van de afwisseling in mijn werk. De ene dag heb ik de eer om een prachtige bruiloft vast te leggen en een dag later weer een klein pasgeboren baby’tje met hele trotse ouders.

Tijdens een shoot probeer ik het altijd “gezellig” te maken! Ik houd van gezelligheid en een ongedwongen sfeer. Want wanneer jullie jezelf op je gemak voelen, kunnen jullie pas echt jezelf zijn, en precies dat levert nou die leuke spontane plaatjes op. 

Ik doe alles voor een mooi resultaat dus denk uiteraard heel graag met jullie mee. Zo heb ik voor ieder seizoen verschillende favoriete locaties en tijdstippen waarop het maken van foto’s het mooiste is en ook help ik graag met kledingtips. Ik heb zelfs een aantal prachtige jurken die je mag lenen voor de shoot. En wil je graag helemaal iets anders, dan denk ik heel graag met je mee!

Fotografie is voor mij contact maken met mensen en door middel van de juiste sfeer, licht en locatie beelden te maken waarbij je echt jezelf kon zijn. Er zijn zoveel momenten dat ik smelt of juist erg moet lachen terwijl ik aan het fotograferen ben en ik hoop die momenten ook terug te kunnen geven wanneer jullie de foto’s ontvangen. Want uiteindelijk worden die kleine vanzelfsprekende momenten later een hele dierbare herinnering ♡

Behind the scenes