Soort shoot: Bruiloft

Dankzij Marloes kunnen we onze bruiloft nog heel vaak herbeleven. Ze heeft elk moment, elk detail en elke emotie prachtig vast weten te leggen. Marloes is spontaan, vrolijk, eerlijk, puur en bovenal heeft ze energie voor 10. Het is zo fijn om een enthousiaste fotografe als Marloes op je bruiloft te hebben en tegelijkertijd merk je niet eens dat ze er is. We hebben ons bij haar erg op ons gemak gevoeld.

Lieve Marloes, duizendmaal dank! Je doet fantastisch werk!

Tim & Irene

Soort shoot: Bruiloft

Via de bruiloft van een nichtje kwamen wij in contact met Marloes en vanaf dat moment was het voor ons duidelijk: Marloes zou ook onze bruiloft op beeld gaan vastleggen! Bij het eerste kennismakingsgesprek voelde het voor ons al meteen alsof er een goede vriendin achterom kwam gelopen om gezellig een kopje koffie te komen drinken en dit gevoel is altijd zo gebleven. Dankzij Marloes is de fotoshoot een echt feestje. Met haar spontaniteit en vrolijkheid zorgt ze er voor dat je je volledig op je gemak voelt en zo wordt de shoot een fluitje van een cent! Gedurende de dag heb je ook totaal niet in de gaten dat er foto’s worden gemaakt, wat zorgt voor de meest mooie en spontane beelden. Marloes is een hele gezellige en meid en maakt het graag iedereen naar de zin tijdens jouw bruiloft. Ze heeft zoveel oog voor detail en vliegt enthousiast alle kanten op om alles perfect in beeld te krijgen.
Als jij op zoek bent naar een fotograaf, die naast het schieten van de meest fantastische beelden, ook nog eens een flinke portie Brabantse gezelligheid meeneemt naar je bruiloft om er voor iedereen een feestje van te maken, dan raden wij Marloes zeer zeker aan!!

Anke & Martijn

Soort shoot: Bruiloft

Lieve Marloes,

Wij vonden het zó ontzettend fijn dat jij er de hele dag/avond bij was en voor ons de mooiste foto’s hebt gemaakt. Zó blij met alle prachtige foto’s en de preview die jij gaf op ‘the day after’.
Je bent een topper, geeft hele fijne tips zowel bij de voorbereidingen als bij de bruiloft, bent heel sfeervol, lief voor alle genodigden en doet je werk fantastisch!

Dank je wel voor alles lieverd, wij raden jou bij iedereen aan!

Liefs Gijs en Djony

Gijs & Djony

Soort shoot: Bruiloft

Wauw, wat een fantastische foto’s! Marloes is echt een bijzonder goede en leuke (!) fotografe. We voelden ons al in het kennismakingsgesprek direct op ons gemak. Marloes dacht heel goed met ons mee en nam echt de tijd om vragen te beantwoorden. Ze heeft onze trouwdag echt perfect vastgelegd. Naast de prachtige foto’s waren we ook erg blij met Marloes als fotografe op onze bruiloft; ze is gezellig, spontaan en doet alles voor dé perfecte foto. Dit hoorden we trouwens ook van onze gasten :).
Als je nog op zoek bent naar een leuke en goede fotografe raden wij Marloes zeker aan. Het is prachtig om aan de hand van zulke mooie foto’s de dag nog eens te beleven

Pim & Linda

Soort shoot: Newborn

Lieve Marloes,

Wat zijn wij onwijs blij met de foto’s van de Newborn shoot. Je zorgde ervoor dat wij ons op ons gemak voelde. Ook heb je een paar maanden eerder foto’s gemaakt van ons drietjes, in het ziekenhuis. Deze foto’s hebben stuk door stuk een goud randje en zijn ontzettend waardevol. Nogmaals bedankt! 🩷

Luc, Lisanne & Lou

Soort shoot: Bruiloft

Marloes heeft voor ons twee bijzondere momenten vol enthousiasme vastgelegd. Het was een feestje om met haar het aanzoek voor te bereiden en met prachtige foto’s als resultaat. Doordat de foto’s zo mooi waren hebben wij haar gevraagd om de mooiste dag van ons leven vast te leggen en dat heeft zij wederom prachtig gedaan. Marloes heeft ons laten lachen, we voelden ons op ons gemak en konden onszelf zijn. Wij zijn super blij met het eindresultaat en kijken met een big smile terug naar alle mooie momenten!

Renske & Ivana

Soort shoot: Bruiloft

Wij raden iedereen Marloes aan! Wat een enthousiaste en fijne fotograaf. Ze let op alle details en denkt overal aan. Ook lukt het haar om elk moment perfect vast te leggen en niets is teveel. Door haar ervaring weet ze wat ze doet en we voelden ons erg op ons gemak bij haar.
Echt een topper, door haar zijn de de mooiste herinneringen vastgelegd van onze bruiloft!

Danielle & Jos

Trouwfotograaf Someren Bruiloft Ester Robin

Soort shoot: Bruiloft

Ben je op zoek naar een enthousiaste fotograaf? Iemand die jouw trouwdag op een persoonlijk, professionele en unieke manier weet te fotograferen? Dan kun je bij deze stoppen met zoeken, want Marloes is degene naar wie je op zoek bent. Zij wist tijdens onze trouwdag alle details tot in perfectie vast te leggen en de emoties van zowel ons als alle gasten te vangen. Bij het zien van de prachtige foto’s zijn we meteen weer terug op de meest bijzondere dag uit ons leven.

Dat Marloes ook nog eens spontaan, gezellig en grappig is, maak het maken van de foto’s bijzonder leuk. De shoot gaat op een ongedwongen en ontspannen manier waardoor wij ons compleet op ons gemak voelde en je geen geforceerde en geposeerde plaatjes krijgt. Marloes d’r drive en enthousiasme werkt aanstekelijk en daardoor ga je zonder problemen met een grote lach op je gezicht bij haar op de foto.

Dat wij na onze trouwdag veel vragen hebben gehad over wie die fantastische foto’s heeft gemaakt, zegt meer dan genoeg! Marloes maakt niet alleen de mooiste foto’s, ze is als bruidsfotograaf zelf ook om in te lijsten.

Ester & Robin

Soort shoot: Business

Ongelofelijk hoe Marloes je op je gemak laat voelen! Ze weet precies hoe ze het gevoel en de sfeer moet vastleggen. Ze dacht gelijk mee over de locaties voor de shoot en hoe dit precies aansloot bij mijn bedrijf. De spontane, enthousiaste en warme benadering van de persoonlijkheid van Marloes, is ook precies wat je terugziet in het resultaat van de foto’s. Nogmaals dank Marloes! Ik ben echt ontzettend blij met de foto’s en zou zo weer een shoot met je boeken!

Marieke

Soort shoot: Bruiloft

Waar moeten we beginnen.. Marloes was zo’n onwijs grote aanwinst op onze bruiloft. Ze laat je op je gemak voelen, rent in het rond om de mooiste foto’s te maken en op een gegeven moment heb je niet meer in de gaten dat ze er is. Ze weet alle grote maar ook de kleine mooie momenten vast te leggen. Zoveel mooie foto’s die een prachtige herinnering met zich mee dragen, mede door Marloes! Meerdere gasten waren ook echt te spreken over Marloes, hoe spontaan ze was en hoe goed ze haar best deed. Topper!

Frans & Marissa

Soort shoot: Bruiloft

Wij zijn heel blij met de foto’s die Marloes gemaakt heeft op onze bruiloft! Marloes is heel gezellig en spontaan. Je voelt je meteen op je gemak door haar. Ook van onze gasten hoorden we dat ze Marloes een hele leuke fotograaf vonden. Daarnaast heeft ze echt oog voor detail. Wij raden Marloes zeker aan als fotograaf voor je bruiloft!

 

Susan & Jurrian

Soort shoot: Bruiloft

Marloes is een super fotograaf! De foto’s van onze bruiloft zijn echt prachtig. Alle speciale momenten op een mooie natuurlijke manier vast gelegd. Marloes is laagdrempelig te bereiken en heel spontaan. Buiten ons, waren ook alle bruiloftgasten helemaal weg van Marloes! Stop dus met zoeken en boek bij Marloes!

Joris & Inge

Soort shoot: Bruiloft

Marloes is een super fotograaf! Ze stelt je zo op je gemak en er hangt een hele fijne sfeer tijdens het maken van de foto’s. We zijn nog elke dag blij met onze prachtige trouwfoto’s! Inmiddels heeft ze ook onze pregnancy en newborn shoot mogen doen. Bij elk speciaal moment, vragen wij Marloes! Het is een topper met veel oog voor details!

Simone & Twan

Soort shoot: Newborn

Wat zijn we blij met de foto’s welke Marloes gemaakt heeft! Met haar enthousiasme zorgt ze voor spontane, mooie en warme foto’s. Ze doet er alles voor om voldoende (veel) mooie foto’s te hebben. Een echte aanrader!

Paul & Anke

Soort shoot: Bruiloft

Wij zijn nog iedere dag blij met de foto’s van Marloes! Ze heeft onze trouwdag op een fantastische manier weten vast te leggen. Elk detail en elke emotie staat op de gevoelige plaat. We beleven de dag keer op keer opnieuw als we de prachtige foto’s weer bekijken. Ze weet je gedurende de dag op je gemak te stellen, waardoor je tijdens de fotoshoot zelf totaal relaxed en op je gemak bent. Dat doet ze heel natuurlijk! Marloes is een ontzettend gezellige meid! Je merkt de hele dag niet dat ze aanwezig is, houdt zich op de achtergrond, maar als je dan toch een praatje met haar maakt…Wat een warm gevoel krijg je dan! Wij zijn super tevreden en zouden iedereen aanraden Marloes te kiezen als fotograaf!

Pien & René

Soort shoot: Love Story

Wij kunnen Marloes aan iedereen aanbevelen!

In september stappen wij in het huwelijksbootje en zal Marloes onze fotograaf zijn. Vanaf moment 1 dat ze bij ons binnen kwam was het meteen gezellig en vertrouwd.

Om alvast een beetje in te komen met het voor de camera staan hebben wij in februari een love shoot gehad. Marloes is gezellig en toegankelijk en zorgt er daarmee meteen voor dat je je op je gemak voelt voor de camera. We zijn ook ontzettend blij met het eindresultaat!!

We kunnen niet wachten tot de bruiloft en hebben er alle vertrouwen in dat het weer net zo goed voelt als tijdens de love shoot en dat de foto’s fenomenaal zullen worden!!

Maura & Coen

Soort shoot: Bruiloft

Wij zijn super blij met Marloes als fotograaf op onze bruiloft. Prachtige foto’s uiteraard, maar het is gewoon een super leuke vrouw en meerdere gasten zeiden dit ook achteraf. Wat ook erg lief was, was dat -doordat wij door corona onze bruiloft een jaar moesten uitstellen – ze ons een chocoladehart toestuurde per post om ons een hart onder de riem te steken. We voelden ons gelijk op ons gemak bij haar en zouden haar zo weer vragen als fotograaf!

Sam & Babette

Soort shoot: Family

Wat een mega lieve meid is Marloes!
Ook super leuk met de kinderen die meteen betrokken worden tijdens de fotoshoot. Als verrassing voor de kinderen kwam er een zak haribo snoepjes uit de tas.
Helemaal blij met de mooie foto’s in verschillende settings.

Manon

Soort shoot: Family

Woorden ontbreken hoe Marloes haar vak verstaat. Het voelde alsof ze al jaren over de vloer kwam, zo laagdrempelig! Marloes is een fijne fotograaf: spontaan, gedreven en met veel gevoel voor mensen. Kortom een echte aanrader!

Tom & Monique

Soort shoot: Newborn

Marloes heeft al meerdere fotoshoots voor ons gedaan en wat is ze een topper! Ik zit iedere keer in enthousiasme klaar om de foto’s te mogen ontvangen en ben enorm blij met het eindresultaat. Geweldig om deze mooie momenten, zoals een zwangerschap en een kleintje, vast te mogen leggen op deze manier. Marloes zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt voor de camera en maakt het heel persoonlijk (en gezellig 🙂 ). Ze komt met leuke ideeën, maar laat ons ook echt meedenken. De volgende familieshoot staat alweer in de planning!!!

Berny, Colinda en Eva

Soort shoot: Newborn

Wij houden van foto’s die spontaan zijn, puur. Nou dat is zeker gelukt. Een lachende peuter en huilende baby. Precies op het juiste moment vastgelegd. Marloes zorgde voor een ontspannen sfeer en gaf de juiste tips tijdens de shoot. Ze kan heel goed met de kindjes overweg en dat maakt het een stuk relaxter om de shoot te doen. Lief, enthousiast en passie voor haar werk. Een fotograaf om aan te raden .

Roel, Moniek,
Len en Pleun

Soort shoot: Bruiloft

Stop met zoeken! 🙂 Marloes is de fotografe die je zoekt. Ze heeft onze dag zo ontzettend mooi vastgelegd, en ook als persoon is ze heel fijn en natuurlijk in omgang. En lekker zichzelf!

Lieke & Emma

Soort shoot: Bruiloft

Wij zijn nog elke dag blij, met de mooie foto’s die Marloes heeft gemaakt. Ook heeft ze de emoties en details prachtig op foto vast gelegd. Daarbij is Marloes spontaan, gezellig en zorgt ze ervoor dat je op je gemak voelt. Waardoor de fotoshoot heel fijn verliep. Je merkt gedurende de dag niet meer dat je word gefotografeerd, omdat Marloes voor een fijne sfeer zorgt op een natuurlijke manier. Daarbij heeft Marloes veel ervaring en verstand van wat ze doet. Wij hebben dan ook vaak de vraag gekregen wie onze fotograaf was. Dit zegt al genoeg toch! Wij raden Marloes dan ook zeker aan!

Daniek & Jasper

Soort shoot: Business

Foto’s van jezelf zijn altijd ongemakkelijk, vooral als je ook nog eens alleen voor de lens staat. Marloes neemt echt de tijd en laat je rustig een goede modus zoeken zodat je jezelf ook comfortabel voelt tijdens de shoot. Er is veel ruimte voor inbreng en ze denkt actief mee in de mogelijkheden om een zo’n groot mogelijke beeldbank te krijgen waar je tijden mee vooruit kunt. Uiteindelijk veel blijer met de foto’s dan ik vooraf had kunnen bedenken!

Enya

Soort shoot: Bruiloft

Marloes is een topper! Ze is fotograaf geweest bij ons op de bruiloft en wat waren we blij met haar. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt, waarbij ze de emoties en details heel mooi heeft vastgelegd . En daarnaast is ze spontaan en lief, waardoor iedereen zich op zijn gemak bij haar voelt. Echt een aanrader!

Eline & Maarten

Soort shoot: Business

‘Zijn mijn wangen heel rood?’ vroeg deze fotograaf mij toen we elkaar dat weekend al voor de tweede keer bij een huwelijk troffen. Dus ik reageerde; ‘wil je een eerlijk antwoord?’ 🙂
Het ijs was gebroken.
Voor mijn werk als (zelfstandig) trouwambtenaar en ceremoniespreker kom ik verschillende fotografen tegen. Marloes springt er voor mij uit! Daarom vroeg ik haar om mijn business shoot te doen. Stiekem vond ik het wel spannend, alleen maar foto’s van ‘mij’.
Maar zoals de eerste ontmoeting was deze hele shoot ook echt relaxed, zo leuk! We hebben vooral gelachen en gekletst. Het resultaat is zo mooi geworden! Nooit gedacht dat ik dat zou denken/voelen van een shoot met alleen foto’s van mezelf 😉
Op de foto’s zie ik dan ook écht mezelf en dat was wat ik hoopte.
Twijfel niet om Marloes te vragen voor je shoot! Voor je het weet loopt ze met roden wangen 😉

Anne-Mijke Verhagen

Soort shoot: Bruiloft

Kun je het ‘gevoel’ wat je beleeft tijdens een bruiloft op de foto vastleggen? JA, Marloes kan dit 100%. Door de geweldige foto’s te bekijken herbeleven we onze mooie dag steeds opnieuw. Ze weet alle mooie en bijzondere momentjes er haarfijn uit te pikken. Echt een topper!!!

Colinda & Berny

Soort shoot: Bruiloft

Wat zijn wij blij dat Marloes onze dag heeft vastgelegd, we hebben prachtige foto’s ontvangen. Vanaf moment één is het contact fijn én snel geweest, wij voelden ons direct op ons gemak bij Marloes. Wij kunnen Marloes dan ook bij iedereen aanbevelen!

Martijn & Manja

Deel een review

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.