Famillie

Je familie, diegene waar je het meeste bij bent, diegene die jou het allerbeste kennen. Jullie maken veel momenten mee met z’n allen maar hoe vaak wordt er echt even een moment bij stilgestaan hoe bijzonder dit eigenlijk is? De tijd gaat zo snel, neem daarom een moment om even met z’n alle een herinnering vast te leggen waar je altijd naar terug kunt kijken. Ik sta voor foto’s die puur en spontaan zijn, dit is ook de reden waarom ik niet meer dan 8 personen fotografeer. Ik wil dat jullie in de lach kunnen schieten en twee uurtjes gezelligheid met elkaar beleven en niet alleen maar statisch langs elkaar naar de camera moeten lachen. Foto’s waarop je kunt zien hoe jullie zijn. Een tastbare herinnering voor altijd.

Hoe werkt het? Nadat je contact met mij hebt opgezocht bespreken we samen een passende tijd en datum. Ik help jullie graag met wat kledingtips en ongeveer een week van te voren leggen we de locatie vast. Wanneer het zo ver is gaan we met z’n alle op pad op een mooie locatie en maken we er een tot twee leuke uurtjes van!

 

Prijzen

1-4 personen
20 foto’s digitaal.
€ 295,-
€10 voor iedere persoon extra tot max. 6 personen

Ik bewerk de leukste foto’s en zet deze vervolgens in een online galerij met een wachtwoord zodat alleen jij de foto’s kunt bekijken. Dit zullen altijd minimaal 80 foto’s zijn in kleur en zwart-wit. In deze galerij mag jij uiteindelijk zelf je favorieten foto’s uitkiezen, maar je kunt hem ook delen met andere personen. Zo kan iedereen vanuit huis een selectie maken.

Afhankelijk van het pakket kun je het aantal foto’s uitzoeken. Vind je toch meer foto’s leuk, dan zijn deze bij te bestellen voor €6,95 per stuk.

Voor degene die niet kunnen kiezen heb ik 3 leuke aanbiedingen:

5 extra foto’s voor: €24,95

20 extra foto’s voor: €49,95

ALLE extra foto’s voor maar €89,95

De uiteindelijk gekozen foto’s worden geleverd in hoge resolutie, zonder watermerk.

Prijzen zijn incl. reiskosten door heel Nederland.