Love story

Jaa je bent verliefd! Heerlijk is dat hé! Je bent al even samen en hebt natuurlijk wel wat foto’s met elkaar maar niet die soort foto’s die je aan de muur of op de achtergrond van je mobiel wilt zien. Je wil dit graag vast laten leggen voor nu en om hier later naar terug te kunnen kijken, ik snap het helemaal! Houd jij van foto’s zoals je echt bent? Niet te geposeerd maar met lekker veel energie en waarbij je de connectie tussen jullie bijna kunt voelen. I’m your girl! Ik wil jullie heel graag helpen met dit soort beelden. Ik vind het heerlijk om de liefde tussen mensen vast te mogen leggen en dan niet op die statische manier maar puur, natuurlijk, en oprecht.

Wat moet je doen? Nadat je contact met mij hebt opgezocht bespreken we samen een passende tijd en datum. Ik help jullie graag met wat kledingtips en ongeveer een week van te voren leggen we de locatie vast. Wanneer het zover is gaan we samen op pad een mooie locatie en jullie liefde voor elkaar vast leggen voor altijd!

Prijzen

1-2 personen
20 foto’s digitaal
€ 225,-

Ik bewerk de leukste foto’s en zet deze vervolgens in een online galerij met een wachtwoord zodat alleen jij de foto’s kunt bekijken. Dit zullen altijd minimaal 80 foto’s zijn in kleur en zwart-wit. In deze galerij mag jij uiteindelijk zelf je favorieten foto’s uitkiezen, maar je kunt hem ook delen met andere personen. Zo kan iedereen vanuit huis een selectie maken.

Afhankelijk van het pakket kun je het aantal foto’s uitzoeken. Vind je toch meer foto’s leuk, dan zijn deze bij te bestellen voor €6,95 per stuk.

Voor degene die niet kunnen kiezen heb ik 3 leuke aanbiedingen:

5 extra foto’s voor: €24,95

20 extra foto’s voor: €49,95

ALLE extra foto’s voor maar €89,95

De uiteindelijk gekozen foto’s worden geleverd in hoge resolutie, zonder watermerk.

Prijzen zijn incl. reiskosten door heel Nederland.