Newborn

Een van de leukste dingen om te fotograferen vind ik wel de newborn shoots. De lifestyle newborn shoots om precies te zijn. Binnenkomen bij een trotse papa en mama met hun kersverse baby’tje en misschien wel broertjes en/of zusjes blijft speciaal! Deze shoots zijn, zoals elke andere shoot, nooit hetzelfde. Vooral omdat het huis ook een grote factor speelt in het resultaat zijn deze echt uniek en persoonlijk. Bij binnenkomst kijk ik goed rond en probeer ik in te spelen op het licht en de mooiste plekjes in huis. Elke keer weer een leuke uitdaging. Tussen het poseren door probeer ik de pure momenten te vangen. Dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk, maar als iedereen aan de camera gewend is komt dit meestal wel goed. Daar doe ik natuurlijk mijn uiterste best voor. De momenten wanneer de camera even vergeten wordt, voor mij maakt dat een shoot compleet.

 

Prijzen

1-4 personen
20 foto’s digitaal
€ 295,-
€ 10,- voor iedere persoon extra 

II Combinatie zwangerschap + Newborn II

Wil je graag beide shoots boeken? Dan heb ik een leuke korting voor jullie! Je krijgt dan namelijk €40 korting!

Hoe werkt het?

Een newborn shoot wordt altijd al een paar maanden van tevoren ingepland. Ik noteer de uitgerekende datum in mijn agenda, zodat ik rond die tijd nog een plek vrij kan houden voor de newborn shoot. Als jullie kindje is geboren plannen we samen een passende tijd en datum in. Vervolgens stuur ik meer informatie en tips door, zo kunnen we samen zorgen voor een hele fijne shoot!

Ik bewerk de leukste foto’s en zet deze vervolgens in een online galerij met een wachtwoord zodat alleen jij de foto’s kunt bekijken. Dit zullen altijd minimaal 80 foto’s zijn in kleur en zwart-wit. In deze galerij mag jij uiteindelijk zelf je favorieten foto’s uitkiezen, maar je kunt hem ook delen met andere personen. Zo kan iedereen vanuit huis een selectie maken.

Afhankelijk van het pakket kun je het aantal foto’s uitzoeken. Vind je toch meer foto’s leuk, dan zijn deze bij te bestellen voor €6,95 per stuk.

Voor degene die niet kunnen kiezen heb ik 3 leuke aanbiedingen:

5 extra foto’s voor: €24,95

20 extra foto’s voor: €49,95

ALLE extra foto’s voor maar €89,95

De uiteindelijk gekozen foto’s worden geleverd in hoge resolutie, zonder watermerk.

Prijzen zijn incl. reiskosten door heel Nederland.