Zwangerschap

Je lichaam is helemaal veranderd. Er ontstaat zoiets moois, gewoon van binnen in jouw buik. Ik vind de zwangerschap echt fascinerend en zo bijzonder. Ik heb het zelf nog niet meegemaakt maar kan genieten van het geluk wat de (toekomstige) ouders uitstralen. Zo benieuwd naar hun kindje en zoveel zin om het eindelijk in hun armen te mogen sluiten. Het is een moment wat je graag op beeld wilt, met z’n tweetjes of met jullie andere kindjes die ook heel benieuwd zijn naar hun broertje of zusje.

Maar hoe werkt het? Een zwangerschapsshoot plan je al een aantal maanden van tevoren in. Zodra je contact met mij opneemt bespreken we samen een passende tijd en datum. Meestal is dit rond de 35 weken, dan is je buik mooi groot en ben je zelf fysiek nog wat sterker dan de laatste weken van je zwangerschap. Als we de datum vast hebben gelegd, hebben we een paar dagen voor aanvang van de shoot weer contact over de locatie. Wil je graag binnen of buiten foto’s maken? En al een voorkeur voor de locatie of ander leuke ideeën? Laat het me weten en dan gaan we samen in overleg iets moois bedenken zodat deze bijzondere tijd voor altijd op beeld staat.

 

Prijzen

1-2 personen
20 foto’s digitaal
€ 225,-
€ 10 voor iedere persoon extra

 

II Combinatie zwangerschap + Newborn II

Wil je graag beide shoots boeken? Dan heb ik een leuke korting voor jullie! Je krijgt dan namelijk €40 korting!

Ik bewerk de leukste foto’s en zet deze vervolgens in een online galerij met een wachtwoord zodat alleen jij de foto’s kunt bekijken. Dit zullen altijd minimaal 80 foto’s zijn in kleur en zwart-wit. In deze galerij mag jij uiteindelijk zelf je favorieten foto’s uitkiezen, maar je kunt hem ook delen met andere personen. Zo kan iedereen vanuit huis een selectie maken.

Afhankelijk van het pakket kun je het aantal foto’s uitzoeken. Vind je toch meer foto’s leuk, dan zijn deze bij te bestellen voor €6,95 per stuk.

Voor degene die niet kunnen kiezen heb ik 3 leuke aanbiedingen:

5 extra foto’s voor: €24,95

20 extra foto’s voor: €49,95

ALLE extra foto’s voor maar €89,95

De uiteindelijk gekozen foto’s worden geleverd in hoge resolutie, zonder watermerk.

Prijzen zijn incl. reiskosten door heel Nederland.